Eveniment creditat
Intre 6 si 10 EMC – taxa: 40 lei

Prevenția este cuvântul de ordine când facem referire la farmacie, farmacist și asistent! Pacienții care vă trec pragul zilnic beneficiază de recomadările dumneavoastră pentru a preveni anumite afecțiuni . Dar ce faceți când vine vorba de prevenirea erorilor medicale? Dar dacă s-a produs deja o eroare cum trebuie să procedați?

Întotdeauna vă raportați la sistemele farmaceutice din Anglia, Germania, Franța, etc.  Haideți să vedeți la webinar-ul FarmaPractic din 19- 20 februarie ce funcționează în UK, de la doi farmaciști practicieni. Înscrieți- vă la webinar și farm. Arpad Peterfi va aborda o temă ce are ca subiect prevenția, centralizarea și abordarea din punct de vedere uman al greșelilor în farmacia comunitară din UK.   La final puteți vedea ce idei se pot implementa în România și v-ar ușura munca.

Farm. Roxana Georgiana Baloiu vă va oferi informații despre cum este implicat farmacistul în diagnosticarea și tratarea pacientului și această activitate este văzută și tratată din punct de vedere legislativ ca serviciu farmaceutic.

Pentru că este un subiect solicitat de mulți dintre dumneavoastră i-am invitat să fie prezenți pentru discuții despre vacin…și aici tot la prevenție ajungem, pe domnul prof. Robert Ancuceanu și domnul prof. Gabriel Șaramet. Ce mesaje le transmitem în această perioadă pacienților despre vaccinare Covid 19? Puteți afla participând la webinar-ul Farma Practic, adresând întrebări lectorilor invitați.

Vă așteptăm să fiți parte dintr-un webinar interactiv în cadrul căruia întrebările și comentariile sunt încurajate!


Prezenta obligatorie in ambele zile pentru obtinerea creditelor EMC

Inscrieti-va acum, pentru a nu rata un eveniment la care veti dori sa reveniti!
 
Pana cand ne vom vedea virtual, sanatate si ganduri bune!
Echipa Houston
Crowd from above forming a growth graph with lines connecting between them to show how th COVID-19 can expand
Alexandru Cujbă
IT Manager
 
IILfAraXYZAadZCl8gnA9A-37262T: 0757 318 187M: 021/317 09 43alexandru.cujba@houston.roStr. Mircea Voda, nr. 42, bl. M14,sc. A, 
et. 1, ap. 7 si 8, Sector 3, Bucuresti