Vă informăm că toate polițele de asigurare  malpraxis emise de firma de asigurari  EUROINS  intrată în faliment sunt valabile doar  până în data de 08 septembrie 2023.

 Drept urmare, se recomandă membrilor să încheie o nouă poliță de asigurare de răspundere civilă cu acoperire pentru intervalula 8 septembrie 2023 -31 decembrie 2023.

Pentru emiterea unei noi asigurări trebuie căutat un broker care emite polițe conform cerinței.

    Asistenții medicali care se află în situația mai sus menționată se vor prezenta la sediul OAMGMAMR Satu Mare pentru schimbarea avizului sau vor trimite documentul prin email, la adresa  sm-secretariat@oamr.ro.

Cei care trimit solicitarea prin email vor prezenta avizul în original la ridicarea noului aviz.

    Acte necesare

  1. Avizul pentru exercitarea profesiei emis pentru anul 2023;
  2. Polița de asigurare malpraxis cu valabilitate 09.09.2023-31.12.2023 (copie);
  3. Cerere tip (se gaseste la sediul OAMGMAMR Satu Mare).

Pentru a avea continuitate în profesie, recomandăm colegilor nostrii să se prezinte la sediul OAMGMAMR Satu Mare  pentru scbimbarea avizului înainte de data de 8 septembrie 2023.

 Toți cei care se vor prezenta pentru modificarea avizului după data de 8 septembrie 2023, vor primi avizul cu valabilitate de la data solicitării lui. 

 Pentru asistenții medicali care încheie  o poliță de asigurare malpraxis  pentru intervalul 09 septembrie 2023 – 31 decembrie 2024, datele acesteia vor utilizate și pentru eliberarea avizului de exercitare a profesiei valabil pentru anul 2024.

                                                 Constantin Demian

                                     Președinte OAMGMAMR Satu Mare